E-mailadres is niet geldig.

Vergaderzalen

De zalen van Dorp 49 vormen de perfecte accommodatie voor het organiseren van seminaries, vergaderingen, productpresentaties of bedrijfsfeesten.

De grote zaal beschikt naast een basis licht- en geluidssysteem ook over alle nodige aangepaste vergaderfaciliteiten. Voorzien van een projectiescherm met beamer, een surround systeem van uitstekende kwaliteit, microfoon en flipchart vormt deze ruimte het perfecte kader voor alle zakelijke bijeenkomsten. Bovendien valt er door de grote ramen een overvloed aan daglicht binnen en is er een directe verbinding met het terras en de achtergelegen tuin. De zaal leent zich voor groepen tot 120 personen aan tafel en tot 150 stoelen in theateropstelling.


Een tweede mogelijkheid is onze kleinere zaal voor bv. vergaderingen tot vijftig personen.
Ook hier zijn basis licht- en geluidsaccommodaties voorzien.

 

Indien gewenst kan er gezorgd worden voor een ontbijt, brunch, buffet, receptie, een lichte lunch of een uitgebreid diner.

 

Ons team staat steeds ter beschikking en zorgt ervoor dat elke bijeenkomst vlekkeloos verloopt.

 

Ontvang je graag meer informatie? Vul je gegevens hier in we helpen jou graag verder om in detail in te gaan op uw persoonlijke wensen zodat wij deze passend kunnen behandelen.

 

De feestzaalbrochure is geldig voor groepen vanaf 25 volwassenen. Voor kleinere groepen (van 12 tot 24 volwassenen) gelden andere voorwaarden. Deze zijn te bekomen na afspraak.