Maandmenu
Proef ons verfijnd maandmenu
Maandmenu januari/februari
Verkrijgbaar van vrijdagmiddag 11/01 tem zondag 17/02/19
A LA MINUTE GEMARINEERDE ZALM*
zure room - gember - mierikswortel -
krokant slaatje - verse tuinkruiden
°°°
KONINGINNENHAPJE**
ossenstaart en kalfszwezeriken - boschampignons - zwarte truffel
°°°
KOOLVIS
op vel gebakken - zoete aardappelpuree - groene asperges -
jonge spinazie - butternutcrème - mosseltjes - curryroom
of
IERSE RIB EYE
slaatje - verse frieten - saus naar keuze
peper | champignon | béarnaise | suggestie: choron
°°°
WARM KERSENTAARTJE
Zwitserse crème - coulis bosaardbei
of
KAASSELECTIE
kaasmeester Callebaut | (+ 5)
- Menu compleet 4 gangen | 50
- Menu * = 3 gangen met keuze koude voorgerecht | 37
- menu ** = 3 gangen met keuze warme voorgerecht | 42
Met huiswijnen of aangepaste bierselectie 3 of 4 gangen | 14,5 of 17
Met aangepaste wijnselectie 3 of 4 gangen | 21,5 of 25,5
Maandmenu maart/april 2019
Verkrijgbaar van vrijdag 08/03 tem woensdagmiddag 24/04
VITELLO TONATO*
op frisse voorjaarswijze
°°°
DUO VAN TONGROLLETJE EN GEROOKTE HEILBOT**
gefruite prei - zongedroogde tomaat - rivierkreeft - romige bouillon
°°°
NOORSE SKREI
in gevuld lasagneblad met venkel - courgette - kreeftensaus - Parmezaanse kaas
of
KALFSSTEAK
rosé gebakken - gratin - voorjaarsgroenten - kalfsjus
°°°
PASSIE-PANNACOTTA
brownie - passioneel schuimpje - chocolade
of
KAASSELECTIE
kaasmeester Callebaut | (+5)
- Menu compleet 4 gangen | 50
- Menu * = 3 gangen met keuze koude voorgerecht | 37
- menu ** = 3 gangen met keuze warme voorgerecht | 42
- Met huiswijnen of aangepaste bierselectie 3 of 4 gangen | 14,5 of 17
- Met aangepaste wijnselectie 3 of 4 gangen | 21,5 of 25,5
Wij raden steeds aan per tafel hetzelfde menu te serveren.
Keuzes binnen het menu mogen verschillen.
37 | 42 | 50